Historie vyhledávání – Blog

Možnosti historie vyhledávání

Možnosti historie vyhledávání

DOPORUČUJEME: NEJLEPŠÍ CFD BROKER

Protože chceme, aby u nás uživatelé vždy našli to, co hledají, budeme vyhledávání i nadále rozvíjet a zlepšovat. Vývoj vyhledávání je dlouhá a nikdy nekončící cesta.

Vyhledávání v katalogu

Když používáte weby, aplikace a služby Google, část vaší aktivity se ukládá do vašeho účtu Google. Většina těchto dat se uchovává, dokud je nevymažete, např. když je ručně odstraníte nebo nastavíte časové období pro automatické odstranění dat v sekci Moje aktivita. Platnost některých dat může vypršet dříve.

Smazání aktivity - Počítač - Nápověda Vyhledávání Google

Během vašeho procházení Internetu si Firefox pro vaše pohodlí zapamatovává spoustu informací: stránky, které jste navštívili, soubory, které jste stáhli apod. Všechny tyto informace tvoří vaši historii. Může však existovat situace, kdy nechcete, aby ostatní uživatelé, kteří mají přístup k vašemu počítači, tyto informace viděli nebo k nim měli přístup.

Náhled seznamu a zjistit, jaké položky, které chcete odstranit. Můžete také kliknout na Starší tlačítka se dostat starší vyhledávání. Poté, co jste určili svůj seznam, klikněte na Odstranit položky dialogové okno odstranit položky z vyhledávání.

Když smažete data, je naší zásadou je bezpečně a úplně odstranit z vašeho účtu. Odstraněná aktivita je okamžitě smazána ze zobrazení a už neslouží k personalizaci služeb Google. Následně zahájíme proces bezpečného a úplného smazání dat z našich úložných systémů.

Chcete-li vymazat všechny seznamy hledání najednou, klikněte na převodovky tlačítko na horní části stránky historie a poté Odebrat položky tlačítko. Pak zvolte časový rozsah položek, které chcete odstranit z daných možností a hit na Odebrat tlačítku.

Aby se zabránilo Google znovu ukládání historie vyhledávání, vypněte jej úplně. K dokončení procedury nastavení, klikněte na Gear tlačítku, pak Nastavení a nakonec Pauza tlačítko. Klikněte na Pozastavit tlačítko znovu pro potvrzení vašeho nastavení.

Nechcete-li, aby vznikl záznam webových stránek, které v Chromu navštěvujete, můžete vymazat celou historii prohlížení nebo její část. Smazání historie prohlížení se projeví ve všech zařízeních, ve kterých jste zapnuli synchronizaci Chromu a přihlásili jste se.

Když používáte weby, aplikace a služby Google, část vaší aktivity se ukládá do vašeho účtu Google. Tuto aktivitu můžete zobrazit a smazat v sekci Moje aktivita. Ukládání většiny aktivit lze kdykoli zastavit.

ZAČNĚTE OBCHODOVÁNÍ V KRYPTOMĚNĚ

Zanechat komentář